BabyBag är en miljövänlig smidig tygväska full av produkter, information och läsning för nyblivna föräldrar. Vi är med och fyller väskan med nytta och nöje:

NEWBORN

Alla delar av Lindex Newbornsortiment är GOTS-certifierade och tillverkade av 100% ekoligisk bomull, vilket gör dem hållbara och extra snälla mot din babys hud.

Skönaste blöjan som absorberar effektivt och är snäll mot huden.

Barnförsäkring Trygga-Barn är Sveriges populäraste barnförsäkring.

Vi har samarbetar med Astma-och Allergiförbundet och har utvecklat rena, milda produkter som kan hjälpa dig och din familj att få en mjuk hud och minimera allergier.

Barnängen Barn – Milda & vårdande produkter, speciellt anpassade för barns känsliga hud. Produkterna är ekologiskt certifierade, veganska samt astma- och allergicertifierade och testade under pediatrisk kontroll. Tillverkade i Sverige!

Salvan som låter ditt barns hud andas.

Decubal – trygg hudvård för hela familjen

Decubal är en serie av produkter för torr och känslig hud och är fria från parfym, färgämnen och parabener

 Vi gör barnkläder som tål att älskas, tvättas och slitas. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller.

Världspremiär Libero Touch.

Libero Touch är skapad med hjälp av 360° Pro Skin Technology – en mjuk och hudvänlig innovation.

Lyckopenningen är en önskan om lycka i livet till det lilla barnet som skall döpas. Det är också en doppresent som ger ett stöd till Synskadades Riksförbunds verksamhet. Det blir en uppskattad dopgåva, både att ge och att få